این یک رویکرد مشابه برای پیدا کردن معنی در دانلود فیلم ها است. این شامل تجزیه و تحلیل شخصیت بازیگر اصلی در ابتدای فیلم و در پایان تاپ موویز به منظور مشاهده هرگونه تغییر و تحولاتی است که ممکن است آنها تجربه کرده باشند. شخصیت های اصلی معمولاً پس از تجربه وقایع خاص در فیلم تغییر می کنند. آنها معمولاً با چالش ها و تجربیاتی روبرو هستند که نیاز به تصمیم گیری و انتخاب دارد. این تصمیمات و انتخاب ها شخصیت بازیگر را تغییر می دهد. درک تغییراتی که در شخصیت اصلی اتفاق می افتد و عواملی که بر این تغییرات تأثیر می گذارد ، یک تحلیلگر فیلم را قادر می سازد در فیلم معنی پیدا کند.
تجربیات شخصی
در بین بسیاری از کارگردانان این اتفاق نظر وجود دارد که فیلم ها براساس تجربیات ممکن است برای افراد مختلف معنای متفاوتی داشته باشند. ممکن است برخی از افراد بر اساس تجربیاتی که دارند ، تفسیرهای مختلفی از فیلم مشابه داشته باشند. برای یافتن معنا ، بنابراین ممکن است مخاطب مجبور شود تجربیات شخصی خود را تجزیه و تحلیل کند و آنها را با فیلم مرتبط کند. بسیاری از فیلم ها دارای مضامین مربوط به هنجارها و تجربیات اجتماعی هستند و بنابراین برای یک تحلیلگر فیلم آسان است که بتواند در تجربیات خود در جامعه معنی پیدا کند.
تأثیرات فرهنگی
هر فیلم براساس فرهنگ خاصی ساخته شده است که ممکن است واقعی یا داستانی باشد. شخصیت های خاص فیلم یا چنین فرهنگ هایی را دنبال می کنند یا علیه آنها شورش می کنند. این اساس ساختن یک شرور و قهرمان درون فیلم است. هنگامی که عملکرد شخصیت ها در کل فیلم بر اساس فرهنگ عامه در فیلم ارزیابی می شود ، می توان معنای آن را از فیلم گرفت. حضور افراد شرور و قهرمانانی که یا علیه فرهنگ غالب پیروی می کنند یا عصیان می کنند ، یک تحلیلگر را برای یافتن معنی فیلم سوق می دهد. این استراتژی هم برای کارهای داستانی و هم برای زندگی واقعی کار می کند.
تجزیه و تحلیل تناقضات درون فیلم
سرانجام ، یکی دیگر از روشهای مؤثر درک معنای فیلم ، تجزیه و تحلیل تضادهای ذاتی در فیلم است. عناصر اصلی یک فیلم شامل صدا ، ویرایش ، فیلمبرداری ، تنظیمات ، موضوع ، شخصیت و روایت است. با مطالعه هرگونه تضاد موجود بین این عناصر ، می توان معنای فیلم را استخراج کرد. به عنوان مثال ، تضاد بین کنش ها و کلمات بازیگران یا بین موسیقی متن فیلم و تصاویر ممکن است معنای عمیق تری در فیلم داشته باشد.
معیارهای شخصی من برای ارزیابی فیلم ها
هنگام ارزیابی فیلم ، مراحل خاصی وجود دارد که من دنبال می کنم و برخی از آنها در استراتژی هایی که در بالا مورد بحث قرار گرفت گنجانده شده است. قدم اول شامل تماشای فیلم با دقت و صبورانه است تا بتوانید داستان داستان را بفهمید. این باید نخستین هدف از هر تحلیلگر فیلم باشد زیرا داستان فیلم زمینه تحلیل یک فیلم را فراهم می کند. درک داستان داستانی شامل ایجاد زیر مجموعه ها و صحنه ها به منظور ایجاد یک داستان کلی است.
بعد از تماشای فیلم مرحله دوم پیدا کردن معنی است. من معتقدم که هر تحلیلگر مؤثر فیلم ابتدا باید معنای یک فیلم را قبل از اینکه بگوید موفقیت آمیز بوده یا نه ، درک کند. برای درک معنی در فیلم ، معمولاً از دو استراتژی استفاده می کنم. اولین مورد شامل بررسی تغییرات رفتاری در بازیگر اصلی در نتیجه تجربه در فیلم است. انتخاب ها و تصمیماتی که در نتیجه تجربیاتی گرفته می شود که به نوبه خود شخصیت آنها را تغییر می دهد ، یک روش مؤثر برای درک معنی است. راهبرد دوم شامل تجزیه و تحلیل تأثیرات فرهنگی بر شخصیت ها است. رفتار شخصیت ها در زمینه فرهنگ غالب در فیلم به من در تفسیر معنی در فیلم کمک کرده است. سرانجام ، هر تجربه ای که ممکن است در رابطه با داستان داشته باشم نیز در یافتن معنی فیلم به من کمک می کند.
بعد از درک معنای فیلم ، مرحله سوم ارزیابی اثربخشی عناصر مختلف فیلم است. این موارد شامل صدا ، ویرایش ، فیلمبرداری ، تنظیمات ، موضوع ، شخصیت و روایت است. من معمولاً تمام این عناصر را بطور مستقل تجزیه و تحلیل می کنم و قضاوت می کنم که آیا آنها به طور موثری مورد استفاده قرار گرفته اند یا نه. من همچنین ارتباط بین عناصر مختلف را برای ساخت فیلم کلی تحلیل می کنم. من معمولاً از دستورالعملهایی که در مقاله بحث شده است هنگام تجزیه و تحلیل عناصر استفاده می کنم. بعد از این تحلیل ، من عناصر ، داستان و مضمون فیلم را به صورت کلی در نظر می گیرم تا در مورد اینکه آیا یک فیلم موفق بوده یا خیر ، نظر بدهم. من یک فیلم را موفق می دانم که داستان آن جالب است ، موضوعیت دارد و اگر همه عناصر به طور موثری در توسعه فیلم مورد استفاده قرار گرفته اند.
خلاصه و نتیجه گیری
جنبه های مختلفی از تحلیل فیلم در مقاله مورد بحث قرار گرفته است. تجزیه و تحلیل فیلم شامل تجزیه و تحلیل عناصر فیلم ، داستان و موضوع به منظور دستیابی به نتیجه گیری از موفقیت فیلم است. برای تجزیه و تحلیل مؤثر فیلم ، عناصر مختلفی مورد ارزیابی قرار می گیرند و این شامل اثربخشی داستان و گفت و گو ، نمایش مجموعه ها و پیش زمینه ، عملکرد بازیگران ، ویرایش و اثر انگشت کارگردان است. این عناصر همه باید به هم پیوسته باشند و باید جریان پیدا کنند تا فیلم داستانی شفاف داشته باشد. برای یافتن معنا در فیلم ، عوامل مختلفی مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند و اینها شامل تجزیه و تحلیل نحوه واکنش شخصیت ها به تضاد ، تغییر در شخصیت اصلی در طول فیلم ، تجربیات شخصی ، تأثیرات فرهنگی و تحلیل تضادها در فیلم می شود. معنی و اثربخشی عناصر مورد استفاده هنگام تعیین موفقیت یک فیلم باید به طور کلی انجام شود. با این وجود ، باید در یافتن معنا دقت کرد زیرا افراد مختلف به دلیل تجربیات فرهنگی متفاوت ممکن است معنای متفاوتی با فیلم یکسان داشته باشند.
منبع :
وقتی یک بهشت پر از فیلم های جدید میبینی
دانلود فیلم Maleficent Mistress of Evil 2019 دوبله فارسی بدون سانسور
دانلود فیلم Spider-Man Far From Home 2019
چطور زیرنویس فارسی روی فیلم قرار بدیم
فیلم ,، ,تحلیل ,ها ,شخصیت ,یک ,و تحلیل ,تجزیه و ,در فیلم ,ممکن است ,فیلم ،
درباره این سایت